It has arrived!

NRFB, cum ar zice prietenul meu Cypress… De acum 20 de minute sunt (extrem de, uluitor de, enervant de) fericitul proprietar al setului numarul 61.517 / 250.000 al pachetului CD+DVD “The Slip” al lui Nine Inch Nails. Pe langa ca arata si suna minunat (de la Trent Reznor nu te poti astepta la altceva), pachetul e, ca de obicei la Nine Inch Nails, o experienta in plus, care completeaza muzica. Sa vina si Ghosts!

Si, din nou, Amazon mi-a demonstrat cum se face o treaba ca lumea – 3 zile din Anglia in Romania?

Mult mai multe despre Nine Inch Nails decat as putea eu sa spun gasiti pe ninro, unde am gasit si linkurile astea spre site-uri care fac liste cu cele 250.000 de copii de “The Slip”. Tocmai am aflat ca numarul 61518 (urmatorul dupa al meu) e la Barcelona….

Posturi recente

9 Comentarii la “It has arrived!”

 1. ninro Says:

  Salut, sunt MAD de la NIN:Ro
  As vrea sa te intreb daca daca ai putea sa scrii cateva cuvinte despre felul in care ai reusit sa faci comanda, despre preturi si taxe; Multi se sperie cand e vorba de un CD comandat de pe siteurile din afara si cred ca parerea unui fan care a cumparat un CD al unei formatii preferate ar spune multe.

  De asemenea, as vrea sa-ti multumesc pentru linkurile catre noi.

  Numai bine,
  MAD @
  NIN:Romania

 2. The Slip #61.517 in Romania « Nine Inch Nails - Romania Says:

  […] L-a comandat de pe Amazon si in cateva zile a ajuns. Mai multe detalii pe blogul sau. […]

 3. violethope Says:

  Congrats, happy man! 🙂 Si e fain ca, din cate observ, “The Slip” al tau e complet si corect. Au fost destule probleme cu pachetul “The Slip”, mai ales prin cele care au ajuns in Europa.
  Eu mai am de asteptat pana pe 12 august, desi l-am comandat tot prin amazon, cu pre-order. Deja imi este greu sa am rabdare. Uff.

 4. Bogdan Says:

  Vine, nu te stresa. Amazon sunt chiar seriosi. Dar depinde de pe care l-ai luat. Daca e de pe amazon.com, dureaza un pic, ca vine din State. Eu l-am luat de pe amazon.co.uk, ca tot timpul am avut experiente ok cu ei. Si la mine era estimated delivery date in 7 august, dar a fost aici in 1.
  :)) Oi fi avand eu primul Slip din Romania…

 5. violethope Says:

  Chiar e foarte posibil sa fii primul. Woo-hoo! 😉
  Eu l-am luat de pe amazon.de, cu care m-am inteles foarte bine pana acum. Ghosts, de exemplu, mi-a ajuns cu vreo 10 zile inainte de “estimate delivery”. De aceea mi-au crescut sperantele ca pun mana pe “The Slip” inainte de Sziget. Asa, trebuie sa am extra-rabdare, pana pe vreo 20 or something.

 6. Bogdan Says:

  Daca sunt primul, sunt mandru… :). Mi-a venit si Ghosts ieri. Asa ca sunt happy. Sta langa “And All That Could Have Been” si “The Slip”. Man, I love this 😉

 7. Cypress Says:

  Ooo, sa traiti, frumos-frumos. Cand incepi sa-l piratezi? :))

 8. Bogdan Says:

  Ce sa piratez, ca e gratis la http://theslip.nin.com/. What would be the point? A, sau asa, de amorul artei?

 9. Probleme de dependenta | Bogdan Says:

  […] data si care nu va mai fi de gasit vreodata in forma respectiva (vezi Nine Inch Nails, cu un “The Slip” in 250.000 de exemplare numerotate pe care sunt tare mandru ca il […]