De start – Whitesnake si Def Leppard

N-o sa promit ca o sa postez pe blogul asta zilnic si ca o sa contina toate trairile mele interioare bla bla bla… L-am facut din pura intamplare si tot din pura intamplare, si daca voi avea chef, o sa postez pe el.

Daca nu, o sa ramana cu postul asta pana s-o plictisi cineva de el si il va sterge.

In alta ordine de idei, saptamana trecuta (pe langa un concediu minunat si extrem de relaxant) mi-a adus ceva ce imi doream de multa vreme – Whitesnake si Def Leppard, live si in aceeasi seara. Sa spun ca a fost fenomenal si ca o mostra mai … (adaugati superlativul absolut preferat) de profesionalism si de cantat perfect nu am vazut in viata mea ar fi putin.

Am vazut un Def Leppard excelent si in plina forma ( o trupa pe care multi o acuza de comercial, dar care mie mi-a marcat adolescenta), care a trecut prin tot ce mi-as fi putut dori sa vad live din discografia lor. Am cantat pana la raguseala “Make Love Like A Man”, “Let’s Get Rocked”, “Rock of Ages”, “Hysteria”, ca sa nu mai zic de “Two Steps Behind”. Da, sunetul a suferit pe alocuri si da, Elliott mai da pe langa cu vocea, dar per total, m-au lasat paf. Asa de paf ca spuneam la finele recitalului lor ca daca s-ar fi terminat concertul acolo, eram cel mai fericit ca am venit. (cum a zis Joe Elliott – “We will be back” – so will I)

Dar nu a fost asa, pentru ca a urcat pe scena un Whitesnake in plina forma, care a reusit sa ridice de cateva ori stacheta Def Leppard. Cu un Coverdale in plina forma, cu o voce fenomenala si nelipsitele gesturi obscene adresate domnisoarelor din primele randuri, au reusit sa faca pe toata lumea sa cante si sa dea lectii unor generatii tinere de trupe rock care au uitat cum e sa faci chestia asta din placere. La asta nu am mai avut ce sa zic. Mi-e greu si sa evidentiez o piesa care mi-a placut in deosebit si asta pentru ca totul a fost fantastic. Ce sa mai zici la asa ceva? Pun si o poza cu Def Leppard. E facuta cu telefonul, ca nu m-am dus acolo sa fac poze pe parcursul concertului, ci sa ma bucur de ceea ce au avut de oferit niste rock staruri adevarate. Pentru ca trupele astea doua asta sunt.

Posturi recente

1 comentariu la “De start – Whitesnake si Def Leppard”

  1. Sa ma tina naravul… « Bogdan Says:

    […] iulie 14, 2008 Filed under: me | Tags: me | Prietenul meu Tudor, impreuna cu care m-am bucurat de concertul mentionat mai devreme, imi saluta initiativa bloggeristica absolut intamplatoare. Numai sa ma tina […]